Over ThreatLabs

ThreatLabs is ontstaan uit een gedeelde passie om verbeteringen te willen bewerkstelligen in de IT-beveiliging.

Beveiligingsincidenten kunnen impact hebben op verschillende facetten van de bedrijfsvoering waardoor een hoge mate van weerbaarheid essentieel is. Om beschermende maatregelen correct en doeltreffend in te kunnen zetten is het van belang dat inzichtelijk wordt waar uw digitale weerbaarheid eventueel tekortschiet.

ThreatLabs is specialist in het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken om kwetsbaarheden en verbeterpunten in uw IT-omgeving inzichtelijk te maken.

Wij zijn een vendor-neutrale organisatie zonder externe investeerders. Onze consultants beschikken over een hacker mindset en hebben uitgebreide kennis en ervaring in het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken in diverse (vitale) sectoren.

Missie

Organisaties helpen inzicht te krijgen in de digitale veiligheid/weerbaarheid door middel van onafhankelijk onderzoek en het geven van toepasbare adviezen.

Visie

Wij geloven dat informatiebeveiliging van essentieel belang is voor elke organisatie. ThreatLabs wil daarvoor een toegankelijke, onafhankelijke en betrouwbare partner zijn. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om zelf onderzoek te doen en om ervaringen en kennis te delen met de community.

Opleiding en gecertificeerde expertise

Wij geloven dat voortdurende educatie essentieel is in ons vakgebied, en om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, nemen we actief deel aan conferenties. Bovendien hebben onze consultants certificeringsprogramma's zoals OSCP, OSWE, GXPN, en GPEN voltooid.