Penetration Testing as a Service

Krijg waardevol inzicht gedurende het hele proces, inclusief de (tussentijdse) resultaten, met ons Pentesting as a Service (PTaaS) portal. Of u nu een eenmalig of terugkerend project heeft, ons PTaaS-portaal biedt u de mogelijkheid om volledig betrokken te zijn bij security assessments.

Registreer hier (gratis)

Direct inzicht

Krijg inzicht gedurende het gehele proces. Door u tijdig te informeren over potentiƫle kwetsbaarheden, kunt u proactief uw beveiliging versterken.

Flexibiliteit

Pas uw security assessments aan op basis van uw specifieke eisen. Met ons PTaaS-portaal heeft u de flexibiliteit om zowel eenmalige als terugkerende projecten uit te voeren.

Indien gewenst, kunt u veilig de essentiƫle informatie verstrekken via het portaal, zodat wij de scope en aanpak kunnen bepalen op basis van uw input.

Volg uw voortgang en hertests

Houd de voortgang van uw opvolgingsinspanningen bij via ons portaal. Als u wijzigingen heeft doorgevoerd om kwetsbaarheden te mitigeren, kunt u eenvoudig een hertest aanvragen om de effectiviteit hiervan te valideren.

Prepaid-creditsysteem

Vereenvoudig het inkoopproces met het optionele prepaid-creditsysteem en bespaar waardevolle tijd door het vermijden van langdurige (interne) inkoopprocedures voor individuele projecten.